brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Week van ons water

Gemeente Breda

We gebruiken dagelijks water, maar dat doen we vaak heel onbewust. Daardoor gaan we er niet altijd even goed mee om. En dat kan schadelijk zijn voor het milieu. Daarom maakt de Gemeente Breda zich hard voor een Waterproof samenleving. Wij hebben de Gemeente Breda geholpen om haar jonge inwoners op een speelse, educatieve manier in te laten zien wat zij zélf kunnen doen om hun steentje bij te dragen. Met VR.

Deze campagne bestaat uit:

Concept
VR Applicatie

Ervaring opdoen in een VR-ervaring

In deze VR-ervaring leer je wat jouw invloed is op water en het milieu. Weet jij welk afval je door het toilet mag spoelen? Lukt het jou om zoveel mogelijk afval uit de vijver te vissen? Kan jij jouw achtertuin watervriendelijk aanleggen? En weet jij wanneer je melding moet maken van wateronvriendelijke omstandigheden? Het zijn allemaal zaken waar je waarschijnlijk niet dagelijks bij stilstaat. Deze ervaring leer je wát je kan doen en hóe je dit kan doen. Maar ook wat er gebeurt als je dit vergeet. Een ontzettend leuke en leerzame ervaring dus.

De kracht van VR

VR heeft de toekomst. Het is hét medium om gebruikers ‘onder te dompelen’ in trainingen, spellen, ervaringen en ontmoetingsplaatsen. VR kan dan ook voor bijna ieder doel worden ingezet. Wil je weten hoe je VR voor jouw bedrijf inzet? Neem contact met ons op!