brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Website

Genius Bouwen

Genius Homes biedt dé oplossing voor betaalbare, duurzame woningen en appartementen, die ook nog eens snel gebouwd kunnen worden. Genius bouwt alles namelijk prefab in de fabriek. Het is een innovatieve werkwijze met veel mogelijkheden, die vaak nog wel wat uitleg behoeft bij woningcorporaties en projectontwikkelaars. De nieuwe website zet alle kwaliteiten van dit bedrijf en de mogelijkheden van Genius bouwen duidelijk uiteen.

Deze campagne bestaat uit:

Vormgeving
Website

Innovatieve website voor een innovatief bedrijf

Net als Genius Homes, gebruiken ook wij de nieuwste technieken in ons werk. De website is uitgerust met interactieve animaties om iedere stap van het bouwproces goed voor het voetlicht te brengen. Tegelijkertijd is de website heel overzichtelijk, om te zorgen voor een perfecte gebruikerservaring.

Zelf behoefte aan een nieuwe website?

Net zoals bij de website van Genius Homes, kan ook jouw website je producten of diensten etaleren. Iedere website die we maken, is op maat ontworpen en gebouwd, volledig naar de wensen van de klant. Wil je weten of we ook aan jouw wensen kunnen voldoen? Neem contact met ons op!