brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Boeken

Livingstone

Al jaren onderscheidt Livingstone zich door met een persoonlijke benadering en complete dienstverlening droomvilla’s te bouwen, waarbij klanten zoveel mogelijk worden ontzorgd. Om het totale proces van inspiratie tot en met realisatie voor klanten nóg leuker en makkelijker te maken, ontwikkelde brainstorm en concept een prachtige serie van vier boeken, waarin elke fase van het bouwproces uitgebreid wordt toegelicht.

Deze campagne bestaat uit:

Concept
Vormgeving
Augmented Reality

Inspiratie, creatie, realisatie en felicitatie

De serie bestaat uit vier boeken, die elke stap van het realisatieproces belichten. Zo begint de serie met een prachtig inspiratieboek, waarin talloze villa’s en ontwerpen te vinden zijn, om zo ideeën op te doen voor een eigen droomvilla. Daarnaast stellen de architecten van Livingstone zich voor, zodat helder wordt welke architect het beste bij een klant past.
In het tweede boek, het Creatieboek, ga je zelf aan de slag. Je maakt keuzes op het gebied van stijlen, materialen, indeling en duurzaamheid. Dat leidt uiteindelijk tot het werkelijke ontwerp van de droomvilla.
Het derde boek, het Realisatieboek, neemt je mee in de diverse stappen van het bouwproces, om je overal zo goed mogelijk op voor te bereiden.
Het vierde boek ontvang je bij de oplevering van je droomvilla. Het is tijd voor een feestje. In het Felicitatieboek helpt Livingstone je met de voorbereidingen van je housewarming party!

Augmented Reality

Om de boeken nog meer tot leven te brengen, voegde we Augmented Reality toe. Het boek is op diverse plekken te scannen. Zo word je ineens persoonlijk welkom geheten door Rick Gijsen, de eigenaar van Livingstone. Of scan je bijvoorbeeld een kavel en popt er een Livingstone villa op. Dit brengt je verbeelding tot leven!
Wil je meer weten over de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op!