brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Let’s get connected

Levens Middleby

Een adembenemende ervaring in Virtual Reality!

Voor de Horeca Expo realiseerden we een virtueel belevingsconcept voor Levens, de innovatieve grootkeukenleverancier uit Gilze. Dat was zo’n immens succes, dat het nu tijd was voor de volgende stap. Ook op de Food Inspiration Days scoorde Levens hoge ogen met deze innovatieve dome. Hierin ervaarden bezoekers zélf hoe het is ’to get connected’.

Deze campagne bestaat uit:

VR
Standbouw

De professionele keuken online

Het concept ‘Let’s get connected’ is eenvoudig, doeltreffend en maakt waar wat het belooft; de professionele keuken is volledig online, waardoor klanten 24 uur per dag inzicht hebben in gebruik, verbruik en onderhoud van keukenapparatuur. Ook een internationale inspiratie-hub met de mooiste recepten is altijd beschikbaar.

Food Inspiration Days

Voor de Food Inspiration Days bedacht brainstorm en concept een prachtige dome om het concept zichtbaar te maken. Die neemt je mee naar een professionele keuken: online. De interactieve virtuele tour maakt meteen duidelijk waar “Let’s get connected” voor staat. Het was een ervaring die menig bezoeker een kreet van enthousiasme wist te ontlokken.