brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Interactieve lesmethode

KSE

Wie zegt dat leren niet leuk kan zijn? Ruil dat stoffige, saaie lesboek gewoon in voor een aantrekkelijke, en gebruiksvriendelijke online methode.

In opdracht van KSE, ontwikkelde brainstorm en concept een interactieve, digitale tekenlesmethode. Hiermee leren en onderzoeken leerlingen op een prettige en leuke manier de begrippen van de rekenlessen en passen ze die meteen toe door middel van leuke interactives. Deze leermethode is ook geschikt voor de mobiele telefoon en tablet, dus leerlingen kunnen er overal mee aan de slag. Laat die 10-en maar binnenstromen dit schooljaar!

Deze campagne bestaat uit:

Concept
Website

Interactieve lesmethode

In opdracht van KSE, ontwikkelde brainstorm en concept een interactieve, digitale tekenlesmethode. Hiermee leren en onderzoeken leerlingen op een prettige en leuke manier de begrippen van de rekenlessen en passen ze die meteen toe door middel van leuke interactives.

Mobiel toegankelijk

Deze methode is ook op mobiele telefoon en tablet te gebruiken, dus leerlingen hebben altijd en overal toegang tot deze leeromgeving. Laat die 10-en maar binnenstromen dit schooljaar!

Meer websites en apps?

Naar overzicht websites en apps