brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Kerstinteractive

Alfalaval

Helaas is het niet altijd mogelijk om rond de feestdagen fysiek samen te zijn. Samen met Alfa Laval ontwikkelden wij daarom een interactieve online kerstshow, die het voltallige personeel bij elkaar bracht. Iedereen ontving thuis een verrassingspakket waarmee de voorpret begon. Een real-time online, interactieve bijeenkomst maakte het feest compleet.

Deze campagne bestaat uit:

Op afstand, maar toch samen

Wij ontwikkelden een webapplicatie waarop alle medewerkers van Alfa Laval konden inloggen tijdens een online videomeeting. Een kundige presentator/kerstman praatte deze leuke avond vol spellen en belevingen aan elkaar. Verschillende afdelingen streden tegen elkaar in een pubquiz, waar de competitieve toon werd gezet. Het kerstcadeau, de Google Home, was nodig om zo snel mogelijk de cijfercode te kraken in het tweede spel. Eenmaal gekraakt kon iedereen voor elkaar een kerstboodschap achter laten in de gezamenlijke kerstboom. Al met al een creatieve samenkomst van verschillende media, die zorgde voor een topavond!

Media maken de meeting

Deze opdracht laat zien hoe verschillende media samen kunnen komen tot één concept. Brainstorm en concept combineert concept, ontwerp en techniek onder hetzelfde dak. Je bent hierdoor verzekerd van een uniek concept en perfecte realisatie. Benieuwd of we ook jou hierbij kunnen helpen? Neem contact met ons op!