brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Handscanner

Knook

Klanten verdienen een beleving. Dat is precies wat Knook Breda klanten wil bieden, na aanschaf van een Jaguar i-Pace. Je nieuwe auto ophalen is natuurlijk iets waar je erg naar uitkijkt, daarom wilde Knook daar een speciale gelegenheid van maken. De speciale handscanner die wij daarvoor ontwierpen, zorgt daar zeker voor.

Deze campagne bestaat uit:

App
Vormgeving

Unieke entree voor een unieke auto

Kom jij je nieuwe Jaguar i-Pace ophalen bij Knook Breda? Dan word je bij aankomst gevraagd je hand op de handscanner te plaatsen. Zodra de scan voltooid is, word je persoonlijk begroet met je eigen naam en wijst een indrukwekkende animatie je de weg naar de ruimte waar jouw nieuwe auto zich bevindt. Deze bijzondere en persoonlijke ontvangst maakt de beleving van een Jaguar i-Pace kopen helemaal compleet.

Handscanner als entree

Je kan een dergelijke handscanner volledig laten aanpassen naar ieder type entree en aan al jouw wensen laten voldoen. Zo’n handscanner werkt als een echte eyecatcher op evenementen, maar is ook de ultieme manier om van meer intieme gelegenheden een belevenis te maken. Wil je er meer over te weten komen? Neem contact met ons op!