Een unieke kerstviering voor al uw relaties!

Aan het einde van het jaar staan we graag even stil bij al het mooie dat het afgelopen jaar voorbij gekomen is. Een goed moment om daar samen met gewaardeerde klanten en medewerkers op een leuke manier op terug te kijken. Zonder hen zou het afgelopen jaar nooit zo gelopen zijn.

Misschien bent u nog op zoek naar een leuke invulling hiervoor? Dan hebben wij iets unieks! brainstorm en concept biedt een innovatieve Kerstshow waarbij u samen met maximaal 30 gasten kerst 2018 op magische wijze kunt beleven.

U kunt uw gasten op in prachtige kerstsfeer kennis laten maken met Virtual Reality en uzelf op innovatieve wijze presenteren.

Ontvangst in de kerstcamping

We heten u en uw gasten welkom in onze kerstcamping. In deze volledig in stijl aangeklede ruimte is gelegenheid voor ontvangst met warme chocomelk en glühwein. Ondertussen kunnen de gasten in onze all you need is love caravan een persoonlijke kerstboodschap opnemen of een fotokerstkaart maken in een bijzondere kerststal van vóór Christus.

Uw persoonlijke kerstshow in Virtual Reality

Aansluitend nemen we u mee naar ons VR-lab. Uiteraard is deze in dezelfde prachtige kerstsfeer aangekleed. Hier beleven alle gasten een VR-experience. Samen met de kerstman maken ze een magische reis met de arreslee. Deze tocht wordt voor u persoonlijk ingevuld door uw logo, uw producten, etc. hierin te verwerken. Uw unieke en persoonlijke VR-kerstexperience.

Meer informatie

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u weten wat de mogelijkheden en beschikbare data zijn?
Neem dan snel contact met ons via paul@brainstormenconcept.nl of bel 076-5147140.