brainstormenconcept

Brainstormen

De beste ideeën vragen om een inspirerende omgeving. Bij brainstorm en concept kan je op verschillende manieren brainstormen. Eén ding is zeker: je creativiteit wordt geprikkeld, waardoor je op de meest geweldige ideeën komt! Of je nu met je eigen team wil brainstormen of met onze creatieve breinen. Met een grote groep of in een klein gezelschap. Binnen of in de buitenlucht. Alles is bij ons mogelijk. En je gaat hoe dan ook met de beste ideeën en inzichten weer naar huis! Bekijk hieronder de mogelijkheden.

Heb je wat hulp nodig bij het vinden van de ideale locatie? Maak gebruik van onze stormwijzer en kom erachter welke locatie het beste bij jouw behoeftes past!  

Met hoeveel mensen wil je komen brainstormen?
< 5
5 - 25
> 25
Wil je met ons of met je eigen team brainstormen?
Met B en C
Met eigen team
Waardoor wil je geïnspireerd worden?
Technische innovatie
Actief bezig zijn
Buitenlucht
Je ziet nu in het overzicht welke vorm van brainstorm het beste bij je aanvraag past. Wil je aanvullende informatie? Neem contact met ons op!

VR-lab

Out-of-the-box en toekomstgericht denken? In het VR-lab met imposant presentatiescherm, weet je zeker dat je een verbluffende indruk achterlaat bij je klanten of collega's.


ontdek de wereld in VR
0%

Brainstormcamping

Vergaderen aan picknicktafels op kunstgras, brainstormen voor de tent of nieuwe concepten bedenken op de trampoline met een adembenemend uitzicht op het strand of de bossen?


zin in ping pong?
0%

Aan tafel

Een brainstormsessie met onze creatieve breinen: een ochtend of middag boordevol inspiratie en frisse, creatieve ideeën waar u écht mee verder kan.


schuif aan
0%

Speedbrainstorm

Samen op koers naar het beste idee! In een kleine, informele setting bedenken we unieke concepten en waardevolle ideeën die een goede basis vormen voor jouw campagnes.


stap aan boord
0%
Doe de Stormwijzer!

Contact

Speelhuislaan 156a | 4815 CJ Breda
info@brainstormenconcept.nl
076-5147140

KvK nr: 20107608
BTW nr: NL001681724B49
IBAN: NL60ABNA043 87 08 946