brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Fotografie Kustlicht

Afgelopen vrijdag zijn we een dagje naar Zeeland gegaan om de vakantiewoningen van Kustlicht te fotograferen. Aantrekkelijke, professionele foto’s zorgen ervoor dat een woning optimaal wordt gepresenteerd. De woning zal hierdoor vaker bekeken worden, hoger in de beoordelingen komen te staan en vaker door uw doelgroep gevonden worden. Dit leidt natuurlijk tot een betere verhuur!

Wij bieden een aantal standaard presentatiepakketten aan waarbij wij gebruik maken van een combinatie van interieurfotografie, exterieurfotografie en 360 graden fotografie. Wij werken uitsluitend met eigen fotografen en onze services spreiden zich uit door heel Nederland.

Bent u klaar om de verhuur van uw woning of de woningen op uw vakantiepark een boost te geven? Neem dan snel contact met ons op!