brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Trendrapport 7 februari 2022

Onlangs publiceerde Beeckestijn Business School het Digital Marketing Trendrapport 2022. Een van belangrijkste trends voor 2022 is de digitalisering van de fysieke wereld, mede door de opkomst van Artificial Intelligence, Augmented Reality en Virtual Reality. Als bedrijf moet je hierop inspelen. Maar wat voegt nou echt waarde toe voor jouw doelgroep? Wij denken graag met je mee over relevante oplossingen voor jouw organisatie.

De toepassingen zijn eindeloos. Wil je VR of AR inzetten voor virtuele trainingen en onderwijs? Of om potentiële klanten een rondleiding te geven door jouw bedrijf? Gebruik je het als tool om te ontwerpen en daarmee kosten te besparen? Of wil je op bijzondere wijze producten introduceren aan je doelgroep en hen een echte belevenis geven? Alles is mogelijk! Kom vrijblijvend bij ons langs voor een virtual experience!