brainstormenconcept
Terug naar overzicht

De Gabbers gebruiken onze brainstormplek voor tropische inspiratie

Na het grote succes van GABBERS met vier uitverkochte shows in 2016 kan een vervolg natuurlijk niet uitblijven! Op 15, 16 en 17 juni 2017 staan Guido Weijers, Jandino Asporaat, Philippe Geubels en Roué Verveer opnieuw in de Ziggo Dome met een compleet nieuwe show. Deze show moet natuurlijk tot in de puntjes bedacht, geoefend en gezet worden…welke locatie zou hiervoor geschikt zijn… Natuurlijk de brainstormcamping!!

Vorig jaar zaten de GABBERS ook al in onze camping om hun vorige succesvolle show te bedenken, en voor deze tropische opvolger kwamen zij graag terug naar onze mooie, creatieve camping. Bekijk de video, welke te zien was bij RTL, en zie hun enthousiasme!

Van teamsessie, gabber-weekend tot trainingsruimte, onze camping is voor alle doeleinden geschikt!
Klik hier voor meer informatie.