brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Scholieren Newman College op bezoek bij brainstorm en concept

Vandaag kregen wij bezoek van 3 scholieren van het Newman College in Breda. De 3 VWO-ers zitten in de brugklas van het Technasium. Voor het vak informatiekunde geven zij as vrijdag een presentatie in de klas over Virtual Reality.

Zij hebben brainstorm en concept benaderd om zelf te kunnen ervaren wat Virtual Reality is en te onderzoeken waar je het allemaal voor kunt inzetten, welke brillen er allemaal op de markt zijn en hoe het zich verder zal ontwikkelen in de toekomst.

De jongens zijn heel wat gewend op het gebied van gaming, maar waren zichtbaar onder de indruk van onze 3D interactive op de HTC-Vive en de 360 graden video’s op de Samsung Gear. Ze weten er nu alles over te vertellen dankzij de uitleg van Paul Bartels en Janwillem van der Vlies.

Succes mannen!