brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Virtueel belevingsconcept op Horeca Expo in Gent groot succes!

In opdracht van Levens, de innovatieve grootkeukenleverancier uit Gilze, stapte brainstorm en concept dit jaar eens af van het traditionele kookdemonstratie-concept dat al vele jaren de boventoon voert op de Horeca Expo beurs in Gent.

brainstorm en concept bedacht een virtueel belevingsconcept, waarbij de bezoeker via een virtual reality bril een zeer persoonlijke demonstratie krijgt van Levens’ nieuwe kijk op keukenprocessen. De demonstratie toont het principe van Improve & Simplify: een betere kwaliteit met minder keukenapparatuur.

Het virtuele concept was een doorslaand succes! De Levens beursstand werd bezocht door grote aantallen bezoekers en genereerde veel meer leads dan voorgaande jaren.

nieuwsbericht-levens-horeca-expo-2016-stand

nieuwsbericht-levens-horeca-expo-2016-impressie