brainstormenconcept
Terug naar overzicht

The Avengers veroveren Madame Tussauds Amsterdam!

Gistermiddag werd de spectaculaire nieuwe Marvel Avengers interactieve show geopend in Madame Tussauds Amsterdam. Altijd al een stoere superheld willen zijn? Stap de Marvel filmset binnen en kruip in de huid van je favoriete superhelden. Thor, Nick Fury, Iron Man en Captain America staan ieder in hun eigen interactieve set, waar jij je superkrachten kunt testen. Lukt het jou om Thor’s hamer op te tillen?  Wil je weten hoe het voelt om net als Ant-Man op de rug van een vliegende mier te zitten? Of om net als de Hulk een echte auto op te tillen? Help Captain America de stad te verdedigen, sta oog in oog met Nick Fury en neem een kijkje in het lab van Iron Man. Voel je een echte Avengers superheld in Madame Tussauds Amsterdam.

brainstorm en concept bedacht het complete concept voor The Avengers settings en interactives!

 

afbeelding_nieuwsbericht_marvel_mta2

afbeelding_nieuwsbericht_marvel_mta3