brainstormenconcept
Terug naar overzicht

Nieuwe interactieve show Dutch Masters geopend in Madame Tussauds!

Vanochtend was de grote opening van de nieuwe show Dutch Masters: I am Art in Madame Tussauds Amsterdam. De officiële opening gebeurde door niemand minder dan Lola Brood, de dochter van ‘Dutch Master’ Herman Brood. brainstorm en concept bedacht het concept voor de Dutch Masters en was verantwoordelijk voor het complete ontwerp.

In het nieuwe I am Art maak je als bezoeker onderdeel uit van de unieke kunst van de Hollandse meesters als Mondriaan, Van Gogh, Rembrandt en Herman Brood. Stel zelf je eigen unieke Mondriaan samen, spray je eigen Brood kunstwerk op een digitale grafitti muur, wordt een van de hoofdpersonen in de Nachtwacht of maak je eigen portret in Van Gogh stijl. Vanaf vandaag is het allemaal mogelijk in Madame Tussauds. Nederlandse kunst was nog nooit zo leuk!